جمعه ٠٧ ارديبهشت ١٤٠٣ - 
1 2
 
صفحه اصلي > نمایش اخبار 
 
 


  چاپ        ارسال به دوست

مراسم تکریم و معارفه رئیس مرکز بسیج جامعه پزشکی دانشگاه برگزار شد

 

   به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، روز چهارشنبه دهم بهمن‌ماه، مراسم تکریم و معارفه روسای قدیم و جدید مرکز بسیج جامعه پزشکی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی با حضور دکتر محمد آقاجانی رئیس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی و  دکتر محمد رئیس زاده رئیس سازمان بسیج جامعه پزشکی کشور و سردار  سید  محمود حسینی معاون بسیج اقشار و متخصصین سپاه حضرت محمد رسول‌الله  تهران بزرگ برگزار شد.

 دکتر آقاجانی در ابتدای این مراسم، با اشاره به حسن خلق، بلندنظری و علاقه‌مندی دکتر احمد جوانمرد رئیس سابق مرکز بسیج جامعه پزشکی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی به پیشرفت دانشگاه در حوزه‌های مختلف، از زحمات وی در طول دوران تصدی قدردانی کرد و افزود: امیدواریم که دکتر بلادیان به‌عنوان سرپرست جدید مرکز بسیج جامعه پزشکی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی نیز در این سمت به‌خوبی ایفای نقش کند.

 دکتر آقاجانی گفت: قبل از انقلاب اسلامی سالانه ده‌ها هزار نفر برای دریافت خدمات درمانی از کشور خارج می‌شدند، اما پس از انقلاب اتفاقات بسیار عظیم و گسترده‌ای در این حوزه افتاد و اکنون هیچ کار علمی در حوزه پزشکی و سلامت وجود ندارد که امکان انجام آن در کشور فراهم نباشد.

 وی با بیان اینکه هیچ بیماری احتیاج به درمان در خارج از کشور ندارد، تأکید کرد: پیشرفت حوزه سلامت بین سایر حوزه‌های کشور منحصربه‌فرد است و کمتر حوزه‌ای به این اندازه خودکفا شده است.

 رئیس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی با بیان اینکه در حال حاضر سالانه، معاونت درمان وزارت بهداشت حداکثر پرونده ۳۰ بیمار را برای ادامه درمان به خارج از کشور، تائید می‌کند، گفت: این تعداد نسبت به جمعیت ۸۰ میلیونی کشور نامملوس است، ضمن اینکه امکان درمان این افراد نیز در داخل کشور فراهم است اما آن‌ها بنا بر درخواست شخصی برای درمان به خارج از کشور می‌روند.

 دکتر آقاجانی با بیان اینکه در حال حاضر ایرانیان مقیم کشورهای توسعه‌یافته نیز افرادی برای دریافت خدمات پزشکی و درمانی به داخل کشور می‌آیند، اظهار کرد: این مسئله باعث افتخار است و تنها مختص ایرانیان مقیم در کشورهای خارجی نیست، بلکه حتی برخی از شهروندان غیر ایرانی از خارج کشور برای دریافت خدمات به کشور می‌آیند.

 وی ادامه داد: علاوه بر این‌ها در حال حاضر آمارها نشان می‌دهد که بسیاری از شاخص‌های ما به شاخص‌های بین‌المللی نزدیک است و در بعضی از شاخص‌ها از کشورهای منطقه وضعیت بهتری داریم.

 رئیس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی درباره نقش بسیج جامعه پزشکی توضیح داد: یکی از کارهای مهمی که بسیج جامعه پزشکی انجام می‌دهد، نقش‌آفرینی و کمک به کشور در جریان رخدادها، حوادث طبیعی و بیماری‌های اپیدمی است.

 وی با بیان اینکه در حال حاضر علت ۷۰ درصد مرگ‌ومیرهای کشور بیماری‌های غیر واگیر و حوادث و تصادفات است، گفت: برخلاف بیماری‌های واگیردار که عمده مسئولیت جلوگیری از آن‌ها بر عهده حوزه سلامت است، کنترل بیماری‌های غیر واگیر تحت تأثیر مؤلفه‌های اجتماعی است.

 رئیس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی با اشاره به شیوع بالای بیماری‌های قلبی و عروقی در کشور، گفت: مؤلفه‌های اجتماعی مؤثر بر سلامت احتیاج به اصلاح دارد و بسیج می‌تواند با آشنا کردن مردم با این مؤلفه‌ها نقش مؤثری در این زمینه داشته باشد تا مرگ‌ومیرهای زودهنگام کاهش پیدا کند.

 دکتر آقاجانی با بیان اینکه کنترل بیماری‌های غیر واگیر هزینه‌های حوزه سلامت را کاهش می‌دهد، بر ضرورت ایفای نقش بسیج در این حوزه تأکید کرد.

 در بخش دیگری از این مراسم دکتر محمد رئیس زاده رئیس سازمان بسیج جامعه پزشکی کشور ضمن تشکر و قدردانی از زحمات دکتر جوانمرد، اظهار کرد: از مهم‌ترین ویژگی‌های دکتر جوانمرد می‌توان به تعامل بسیار مطلوب با مسئولان دانشگاه، اعضای هیئت‌علمی، کارکنان و دانشجویان اشاره کرد که این مسئله کلید کار بسیج جامعه پزشکی است.

 وی بابیان اینکه کار در حوزه علوم پزشکی به علت حجم زیاد کار، مسئله دشواری است، گفت: باوجوداین مسئله دکتر جوانمرد همکاری بسیار خوبی را با مجموعه دانشگاه انجام داد.

 دکتر رئیس زاده با اشاره به ظرفیت بسیج جامعه پزشکی برای کمک به دانشگاه در حوزه‌هایی همچون خدمت‌رسانی به مردم، یادآور شد: طبق آمار سال ۹۱، ۷۵ درصد از پزشکان برای خدمت‌رسانی به مردم تمایل دارند و اعلام آمادگی کرده‌اند و در جامعه پرستاری و سایر حوزه‌ها نیز وضعیت به همین شکل است.

 وی با بیان اینکه از سوی جامعه نیز به چنین خدماتی احساس نیاز می‌شود، گفت: در طول ۴۰ سالی که از انقلاب اسلامی گذشته است، در حوزه پزشکی تحولات گسترده‌ای صورت گرفته است.

 دکتر رئیس زاده با بیان اینکه بیش از ۱۸ هزار عضو هیئت‌علمی در دانشگاه‌های علوم پزشکی وجود دارد، یادآور شد: ظرفیت‌های زیادی برای انجام فعالیت‌های فرهنگی و عقیدتی در این حوزه وجود دارد و بسیج می‌تواند در این زمینه نقش تأثیرگذاری داشته باشد.

 دکتر مالمیر رئیس سازمان بسیج جامعه پزشکی سپاه حضرت محمد رسول‌الله (ص) تهران بزرگ، در این مراسم با بیان اینکه فعالیت‌های دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی از اهمیت خاصی برخوردار است، یادآور شد: این دانشگاه هم در هشت سال دفاع مقدس و هم پس از آن فعالیت‌های مهمی داشته است که از مهم‌ترین این فعالیت‌ها می‌توان به مواردی همچون تشکیل و استقرار تیم‌های پزشکی در میادین جنگ تحمیلی، توسعه شبکه و جمعیت تحت پوشش، تأسیس مراکز تحقیقاتی همچون غدد و طب بازساختی و خدمات‌رسانی وسیع در بحران‌هایی همچون زلزله کرمانشاه و یا سیل پاکستان اشاره کرد.

 وی در ادامه افزود: در سازمان بسیج پزشکی تهران بزرگ علاوه بر اقدامات فرهنگی و علمی، طرح «شهید رهنمون» آغاز شده که دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی نیز در آن مشارکت داشته است.

 دکتر مالمیر با اشاره به تاریخچه تشکیل سازمان بسیج جامعه پزشکی گفت: در حال حاضر سازمان بسیج جامعه پزشکی تهران با بیش از ۲۲ هزار عضو در پهنه جغرافیایی تهران، جایگاه ویژه و مهمی را به خود اختصاص داده است.

 رئیس سازمان بسیج جامعه پزشکی سپاه حضرت محمد رسول‌الله تهران بزرگ با بیان اینکه بیش از ۶۰ درصد از جامعه پزشکی کشور به لحاظ کمی و کیفی در تهران قرار دارند، گفت: اما علی‌رغم وجود چنین ظرفیتی به دلیل عدم تناسب نیروی انسانی و ساختارها با چنین ظرفیتی، هنوز امکان بهره‌مندی کامل از این ظرفیت فراهم نشده است.

 سردار حسینی معاون اقشار و متخصصین سپاه حضرت محمد رسول‌الله (ص) تهران بزرگ نیز در بخش دیگری از این مراسم ضمن گرامیداشت مقام شهدا اظهار کرد: در آستانه جشن ۴۰ سالگی انقلاب اسلامی هستیم و مردم ما در شرایطی خود را برای شرکت در این جشن آماده می‌کنند که دشمنان در ابتدای امسال اعلام کردند می‌خواهند تابستان داغی را برای کشور رقم بزنند و می‌گفتند که مردم جشن چهل‌سالگی انقلاب را نخواهند دید.

 وی با بیان اینکه دشمنان انقلاب و کشور در طول این ۴۰ سال تلاش کردند تا شعار «استقلال، آزادی، جمهوری اسلامی» برای مردم محقق نشود، یادآور شد: سال‌ها کمونیسم، دین را به‌عنوان افیون ملت‌ها معرفی و توصیف کرده بود، اما ملت ایران انقلاب را با اسلام محقق کردند که همین مسئله یکی از علل خصومت دشمنان با این انقلاب است.

 سردار حسینی بابیان اینکه مواجهه با برخی مشکلات نباید مردم را از آرمان‌ها و همچنین هزینه‌هایی که برای انقلاب داده‌شده است، غافل کند، تأکید کرد: در دهه اول پیروزی انقلاب دشمنان برای تجزیه کشور اقدامات زیادی کردند اما با هوشیاری مردم هیچ‌یک از این تلاش‌ها به نتیجه نرسید.

وی با اشاره به تلاش دشمن برای شبیخون فرهنگی و راه‌اندازی جنگ نرم، یادآور شد: اخیراً نیز دشمن اقدام به ایجاد جنگ همه‌جانبه اقتصادی کرد، اما ما فراموش نمی‌کنیم برای چه آرمان‌هایی انقلاب کردیم و دشمنان چگونه در برابر ما صف‌آرایی کردند.

 سردار حسینی تأکید کرد: اکنون با وحدت، هدایت رهبری آگاه و به مدد اسلام در برابر تمام تهدیدها ایستاده‌ایم و مردم آگاهانه و با بصیرت، با حضور در راهپیمایی ۲۲ بهمن بار دیگر جشن ۴۰ سالگی انقلاب را هرچه باشکوه‌تر برگزار می‌کنند.

 معاون اقشار و متخصصین سپاه حضرت محمد رسول‌الله تهران بزرگ با یادآوری خدمات و فداکاری‌های جامعه پزشکی ازجمله امدادگران، پرستاران و پزشکان در طول هشت سال جنگ تحمیلی گفت: در طول هشت سال دفاع مقدس جامعه پزشکی نجات‌بخش جان رزمندگان بوده است و بعد از پایان جنگ تحمیلی نیز همواره پزشکان در قالب گروه‌های جهادی نیازمندان را در سطح کشور موردحمایت قرار داده‌اند.

 وی ضمن تشکر و قدردانی از زحمات دکتر جوانمرد رئیس سابق بسیج جامعه پزشکی دانشگاه شهید بهشتی، گفت: دکتر جوانمرد در دوران تصدی خود خدمات زیادی انجام دادند و از این پس دکتر بلادیان در این سمت به ارائه خدمت خواهند پرداخت و برای ایشان آرزوی توفیق می‌کنیم تا با کمک همه دست‌اندرکاران وظیفه خود را به نحو احسن انجام دهند و از ظرفیت موجود برای ارائه خدمت به مردم استفاده کنند.

 دکتر جوانمرد رئیس سابق مرکز بسیج جامعه پزشکی دانشگاه نیز در بخش دیگری از این مراسم، با بیان اینکه بسیج لشکر مخلص خداست، اظهار کرد: امیدوارم بتوانم به‌عنوان عضو کوچکی از بسیج، منش و روش یک بسیجی را داشته باشم و خداوند را شاکرم که توانسته‌ام در دانشگاه به‌عنوان یک بسیجی به ارائه خدمت بپردازم.

 وی با بیان اینکه بسیج جامعه پزشکی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی فعالیت‌های گسترده‌ای داشته است، اظهار کرد: برای دکتر بلادیان آرزوی موفقیت می‌کنم.

 دکتر احسان بلادیان سرپرست جدید بسیج جامعه پزشکی دانشگاه نیز در این مراسم ضمن تشکر از خدمات دکتر جوانمرد، اظهار کرد: از خداوند می‌خواهم که بسیج بتواند به تولید علم در کشور هرچه بیشتر کمک کند و در این حوزه نقشی اثرگذار و پررنگ داشته باشد.

 وی با اشاره به برخی خدمات بسیج جامعه پزشکی همچون کمک به اسکان همراهان بیمارانی که از استان‌های دیگر به بیمارستان می‌آیند، گفت: ان شاء الله به برکت ایام دهه فجر بتوانیم چنین اقداماتی را در سطح دانشگاه با کمک بسیج افزایش دهیم.

 در پایان این مراسم، ضمن تجلیل از زحمات دکتر جوانمرد در دوران تصدی، حکم انتصاب دکتر بلادیان به سمت سرپرستی بسیج جامعه پزشکی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی اهدا شد.

 

متن این حکم به شرح زیر است:

«برادر بسیجی دکتر سید احسان بلادیان به‌موجب این حکم شما به سمت سرپرستی بسیج جامعه پزشکی دانشگاه منصوب می‌شوید. امید است با استعانت از خداوند متعال و نصب العین قرار دادن تقوا، جهاد در راه خدا رهنمودهای رهبر کبیر انقلاب اسلامی و مؤسس شجره طیبه بسیج حضرت امام خمینی (ره) و فرامین مقام معظم رهبری بتوانید با بهره‌گیری از امکانات مادی و معنوی برنامه‌های محوله را به نحو احسن انجام دهید و در جهت تحقق و پویایی بسیج ده‌ها میلیونی گام‌های مؤثری بردارید.

 «سید محمود حسینی معاون بسیج اقشار و متخصصین سپاه حضرت محمد رسول‌الله (ص) تهران بزرگ»

 


١٥:٢٨ - شنبه ١٣ بهمن ١٣٩٧    /    عدد : ٧٣٨٨٧    /    تعداد نمایش : ٢٣٥٢



خروج




پیوندهای مهم
پایگاه اطلاع رسانی مقام معظم رهبری

پایگاه اطلاع رسانی ریاست جمهوری

پایگاه اطلاع رسانی دولت

نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری
 


دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی، درمانی
شهید بهشــتی
آدرس : تهران - بزرگراه شهید چمران خیابان یــمن - میدان شهید شهریاری بلوار دانشجو - خیابان شهید اعــرابی ستاد دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی - ساختمان شماره 2 طبقه 1
  تلفکس : 02122439827                   پست الکترونیک: basijmed@sbmu.ac.ir

 

© تمامی حقوق این سایت متعلق به مرکز بسیج جامعه پزشکی دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی، درمانی شهید بهشتی می باشد.