چاپ        ارسال به دوست

دستیابی به سرنخ های بیوشیمیایی جدید در مورد نحوه ورود کروناویروس به سلول

به نقل از انجمن پیشبرد علوم آمریکا، بررسی های دو گروه پژوهشی نشان می دهد که کروناویروس امکان دارد با کمک توالی های تازه شناسایی شده در گیرنده های سلولی، به سلول های انسانی وارد و در آنها تکثیر شود.

یافته های این دو گروه پژوهشی، تصویر جامع تری از فرآیندهای گوناگون سلولی را به نمایش می گذارد که کروناویروس را هدف قرار میدهند تا نه تنها به ویروس وارد شوند، بلکه به تکثیر و گسترش خود بپردازند.

همینطور نتایج پژوهش ها نشان میدهند که این توالی ها میتوانند بعنوان اهداف درمانی جدید به کار بروند؛ اگرچه هنوز باید بررسی هایی در سلول ها و مدل های حیوانی صورت بگیرند.

دانشمندان می دانند که کروناویروس، به گیرندهACE2 در سطح سلول های انسان متصل می شود و بعد از آن به واسطه فرآیندی موسوم به" درون بری" یا" اندوسیتوز" ( Endocytosis)  به سلول راه می یابد.

پژوهش ها نشان میدهند که ویروس ممکن است با هدف قرار دادن گیرنده های دیگری موسوم به" اینتگرین ها " ( integrins)، در فرایندهای دیگری مانند" خودخواری" یا" اتوفاژی "    (autophagy)   اختلال ایجاد کند. با وجود این، در خصوص نحوه استفاده ویروس از اینتگرین ها در سطح بیوشیمیایی، اطلاعات زیادی در دست نیست.

محققان، فهرستی از درمان های آزمایشی مورد استفاده و داروهای مورد تائید را ارائه دادند که میتوانند فعل و انفعالات میان کروناویروس و توالی های کوچک آمینواسید موسوم به" SLiMs" را هدف قرار دهند. آن ها آزمایش های مولکولی نیز انجام دادند تا بفهمند آیا این آمینواسیدها با پروتئین هایی که به اتوفاژی و اندوسیتوز منجر میشوند ، تعامل دارند یا خیر.

محققان متوجه شدند که دوSLiM درACE2، به پروتئین های" SNX27" و" SHANK" متصل میشوند و یکSLiM در اینتگرین 3β، به دو پروتئین که در اتوفاژی نقش دارند، متصل می شوند.

محققان باور دارند که روش آنها میتواند به شناسایی   SLiMهای مشابه که به تکثیر ویروس های دیگر کمک می کنند و منجر به بیماری میشوند ، کمک کنند.

این پژوهش، در مجله" Science Signaling" به چاپ رسید.

 


٠٩:٢٧ - دوشنبه ١٨ اسفند ١٣٩٩    /    عدد : ١٠٢٦٥٨    /    تعداد نمایش : ٨٩٥


برای این خبر نظری ثبت نشده است
نظر شما
نام :
ايميل : 
*نظرات :
متن تصویر را وارد کنید:
 

خروج




Copyright © 2013 CTERC.SBMU.AC.IR Allright Reserved
Powered By NRITLD IT Department