چاپ        ارسال به دوست

۱۷ درصد بیماران کرونایی پس از بهبودی هم حامل ویروس هستند

به نقل از مدیکال اکسپرس، بررسی جدید محققان ایتالیایی، اطلاعات جدیدی را در مورد کروناویروس(Coronaviruses) ارائه می دهد. محققان در این پروژه، به بررسی این موضوع پرداختند که بعد از بهبودی بیماران مبتلا به کووید- ۱۹، چه اتفاقی برای آن ها می افتد و تصمیم گرفتند تاثیر ویروس را بر بدن این بیماران ارزیابی کنند.

نتایج بررسی آن ها نشان داد آزمایش حدود ۱۷درصد از بیماران تحت بررسی که گمان می رفت کاملاً بهبود یافته اند، در بررسی های بعدی مثبت بوده است. احتمال مثبت بودن نتیجه آزمایش بیمارانی که نشانه های تنفسی آن ها به خصوص گلو درد و التهاب مخاط بینی هنوز ادامه دارد، بیشتر است. این موضوع نشان می دهد که تداوم این دو نشانه نباید نادیده گرفته شود و در بیماران بهبود یافته کووید- ۱۹نیز باید مورد ارزیابی قرار بگیرد.

"فرانچسکو لندی"   (Francesco Landi)، پژوهشگر ارشد این پروژه گفت: پزشکان و محققان بر مرحله حاد کووید- ۱۹تمرکز کرده اند اما بررسی تاثیر این بیماری در بلندمدت نیز باید صورت بگیرد.

در این پژوهش، ۱۳۱بیمار که معیارهای "سازمان جهانی بهداشت" (WHO) را برای توقف قرنطینه داشتند، مورد بررسی قرار گرفتند. محققان، آزمایش جدیدی را پس از دوره حاد بیماری روی بیماران انجام دادند و سپس اطلاعات پزشکی و بالینی را با تأکید بر تداوم نشانه های بیماری جمع آوری کردند.

نتیجه آزمایش ۲۲نفر از بیماران، دوباره مثبت شد و سن یا جنسیت، نقش قابل توجهی در نتیجه آزمایش نداشت. هیچ کدام از بیماران تب نداشتند و شرایط بالینی آن ها بهبود یافته بود. زمان آغاز بیماری، تعداد روزهای بستری شدن و درمان بیماران، نقش قابل توجهی نداشت. نشانه هایی مانند خستگی، نفس تنگی و سرفه(cough) هنوز در درصد قابل توجهی از بیماران تحت بررسی وجود داشت ولی تفاوت قابل توجهی میان کسانی که نتیجه آزمایش آن ها مثبت بود، با افرادی که نتیجه آزمایش منفی داشتند، مشاهده نشد. تنها تفاوت قابل توجه، شدت گلودرد و التهاب مخاط بینی در افرادی بود که نتیجه آزمایش آن ها مثبت شد.

دکتر لندی گفت: یافته های این پژوهش نشان می دهد که میزان قابل توجهی از بیماران بهبود یافته کووید- ۱۹میتوانند حامل ویروس باشند. سوالی که باید در مورد همه گیری کووید- ۱۹پاسخ داده شود، این است که آیا تداوم حضور کروناویروس در بدن بیمار، به معنای مسری بودن بیماری او است یا خیر.

این پژوهش، در"American Journal of Preventive Medicine" به چاپ رسید.


 


١١:٠٥ - يکشنبه ١٤ دی ١٣٩٩    /    عدد : ١٠٠٣٦٧    /    تعداد نمایش : ٧٢٠


برای این خبر نظری ثبت نشده است
نظر شما
نام :
ايميل : 
*نظرات :
متن تصویر را وارد کنید:
 

خروج




Copyright © 2013 CTERC.SBMU.AC.IR Allright Reserved
Powered By NRITLD IT Department