انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی از سال 1992 میلادی به عنوان مرکز همکار سازمان جهانی بهداشت در آموزش و پژوهش تغذیه انتخاب شد. پس از یک دوره وقفۀ 3 ساله و تلاش های مستمر سازمانی، ملی و منطقه ای به منظور کسب جایگاه قبلی، انتخاب مجدد این موسسۀ پژوهشی به عنوان مرکز همکار WHOصورت پذیرفت.
بر اساس این گزارش این انتخاب مجدد طی بازدید رسمی نمایندۀ عالی رتبۀ دفتر منطقه ای خاورمیانه whoدکتر ایوب الجوالده، اعلام گردید. در این بازدید طرفین بر ضرورت تدوین فصل جدیدی از همکاری های مؤثر فی مابین تأکید کردند.
در نشستی که به همین منظور در محل انستیتو و دانشکدۀ تغذیه و صنایع غذایی با حضور دکتر الجوالده و مدیران سازمانی و برنامه های پژوهشی انستیتو برگزار شد، دکتر آرش رشیدی سرپرست امور بین الملل توضیحاتی را درمورد تاریخچۀ شکل گیری، ساختار و رسالت های موسسه عنوان و در ادامه گزارش طرحها وبرنامه های جاری و آتی پژوهشی توسط دکتر عبداللهی سرپرست معاونت تحقیقات و فن آوری ارائه شد.
در ادامه، دکتر الجوالده ضمن قدردانی از فعالیت های پژوهشی انستیتو در سالهای قبل، انتظارات سازمان جهانی بهداشت از همکاری های دو جانبه با مراکز دانشگاهی کشورهای عضو در حوزۀ تغذیه را یادآور و ضمن تأکید بر موقعیت ممتاز و منحصربفرد انستیتو، به اهمیت اثربخشی فعالیت های مشترک در مقیاس منطقه ای تأکید کردند.
وی همچنین از امکان فراهم آوردن مشاوره های تخصصی موردنیاز به منظور فعالیت های تعریف شده طرفین به عنوان یکی از مهمترین آورده های سازمان جهانی بهداشت در تعاملات دو جانبه با مراکز منتخب یاد کرد.
گفتنی است در پایان، مقرر شد که برنامۀ مشترک همکاری دو سازمان در بازۀ زمانی 6 ماهه تدوین شده و به طور سالانه گزارش دهی شود.
خبرنگار:زهره حاجی میرصادقی