جمعه ٣١ فروردين ١٤٠٣ - 
1 2 3 4
 
صفحه اصلي > آرشیو اخبار  


  چاپ        ارسال به دوست

معارفه مدیران جدید گروه های آموزشی دانشکده پزشکی/دکتر پیوندی: هدف ما در هر جایگاهی که باشیم ارتقا و افزایش منزلت ملی و منطقه ای دانشگاه است

 دکتر پیوندی رییس دانشگاه روز دوشنبه 29 شهریورماه  با مدیران جدید گروه های آموزشی درتالار شهید بهشتی دیدار و گفتگو کرد.

در این جلسه که دکتر صدوقی معاون آموزشی دانشگاه، دکتر جرجانی رئیس دانشکده پزشکی و هیئت رئیسه دانشکده حضور داشتند، دکتر پیوندی رئیس دانشگاه ضمن تبریک به مدیران جدید گروه های آموزشی، تغییر و جایگزینی مدیران جدید را چرخشی مناسب و منطقی عنوان کرد که نیروهای جدید با توان و انگیزه نو می توانند خلا نبود پیشکسوتان را جبران کنند.

وی با تاکید بر اینکه رکن اصلی دانشگاه، گروه های آموزشی هستند و تغییرات مهم و اساسی ابتدا از این محل آغاز می شود اظهار داشت: اعضای هیئت علمی گروه ها بسیار خلاق، توانمند و پرتلاشند و به سبب همین تلاش شاهد رشد و شکوفایی و ارتقا و اعتلای دانشگاه هستیم و توانستیم رتبه اول رنکینگ آموزشی را در کل کشور به دست آوریم، ولی حفظ این رتبه از همه مسائل مهمتر است.

دکتر پیوندی در ادامه از مدیران جدید گروه های آموزشی خواست تا طرح ریفرم را با جدیت دنبال کنند، موضوع لاگ بوک های الکترونیکی که از آرمان های مسئولان دانشگاه است را جدی بگیرند، به توسعه آموزش مجازی که پتانسیل آن در دانشگاه است توجه کنند و فضای توسعه بین المللی و پذیرش دانشجویان خارجی را آماده کنند تا در منطقه و دنیا حرف های جدیدی برای گفتن داشته باشیم.

رئیس دانشگاه با تاکید بر اینکه دانشکده پزشکی می تواند هدف و مامنی برای حل مشکلات گروه باشد خاطر نشان کرد: هر انتقاد و پیشنهاد و ایده ای ابتدا بایستی از کانال دانشکده پزشکی بگذرد و به دانشگاه منتقل شود.

وی با اشاره به سه معیار انتخاب مدیرگروه بیان داشت: اولین معیار این است که مدیرگروه از نظر علمی قابل قبول و سرآمد باشد دوم اینکه مدیرگروه باید مقبولیت داشته باشد و اکثر اعضای گروه باید پذیرای او باشند تا بتواند حرف ها را به مرحله عمل برساند و سوم اینکه نباید مستقل عمل کند بلکه بایستی پل ارتباطی میان وزارت بهداشت و دانشگاه و گروه باشد و نیازها را به بالا منتقل کرده و سیاست ها و ابلاغات را در گروه اجرایی کند.

 ربیس دانشگاه افزود: هدف ما در هر سمتی که باشیم ارتقا و افزایش منزلت ملی و منطقه ای دانشگاه است و تنها با مشارکت و همدلی در محیطی دوستانه می توانیم با وجود مشکلات و منابع محدود عملکرد مناسبی داشته باشیم و درنهایت به رضایت خداوند و رضایت درونی برسیم که از همه چیز برتر است.

دکتر پیوندی در خاتمه بر لزوم تشکیل منظم جلسات شورای گروه و شورای بخش ها، توجه به شرح وظایف روسای بخش های بالینی و نظارت و ارزیابی آن برای ارتقا و تعالی دانشگاه تاکید کرد.

دکتر جرجانی در ادامه این مراسم با اشاره به دستورالعمل اجرایی انتخاب مدیران گروه های آموزشی این انتخابات را آغاز فصلی نو با اندیشه های تازه و انرژی جدید عنوان و از مدیران جدید به سبب پذیرش این مسئولیت خطیر قدردانی کرد.

وی با ارائه گزارشی از روند انتخابات و ارائه برنامه دو ساله توسط مدیران جدید گروه های آموزشی، میزان مشارکت اعضای هیئت علمی را در روند مذکور بسیار رضایت بخش و امیدوارکننده دانست و آن را نقطه قوتی برای این مدیران برشمرد که با پشتوانه، حمایت، همراهی و نظر مساعد اعضای گروه می توانند دوره مسئولیت مدیرگروهی خود را آغاز کنند.

دکتر جرجانی در آنالیز شرایط مدیران گروه های آموزشی از نظر رتبه علمی؛ مدیران  گروه های علوم پایه را 6 نفر استاد، 2 نفردانشیار و 2 نفر استادیار و مدیران گروه بالینی را 15 نفر استاد، 11نفر دانشیار و 3 نفر استادیار معرفی کرد.

وی همچنین از نظر محل خدمت مدیران گروه در علوم پایه را 9 نفر در دانشکده پزشکی، یک نفر در مرکز طالقانی، در علوم بالینی 4 نفر در مرکز امام حسین، 4 نفر در مرکز مدرس، 4 نفر در مرکز شهدا، 4 نفر در بیمارستان لبافی نژاد، 3 نفر در مرکز طالقانی، 3 نفر در مرکز لقمان، دو نفر در دانشکده پزشکی ، یک نفر در مرکز مفید، یک نفر در مرکز مسیح دانشوری و یک نفر در مرکز 15 خرداد ذکر کرد.

 وی گفت: از نظر وضعیت استخدامی در علوم پایه 9 نفر رسمی تمام وقت و یک نفر رسمی آزمایشی و در علوم بالینی 21 نفر  رسمی تمام وقت، 5 نفر تمام وقت جغرافیایی، 2 نفر پیمانی تمام وقت و یک نفر رسمی آزمایشی هستند. همچنین میانگین سنی مدیران گروه علوم پایه 56 سال و میانگین سابقه خدمت دولتی 22 سال که 8 نفر از آنان مرد و 2 نفر زن هستند ومیانگین سنی مدیران گروه علوم بالینی نیز 54 سال و میانگین سابقه خدمت دولتی 21 سال و 27 نفر از آنان مرد و2 نفر زن می باشد.

رئیس دانشکده پزشکی ضمن تاکید بر تعامل نزدیک مسئولان دانشکده با مدیران گروه ها، انتظارات هیئت رئیسه دانشکده را از مدیران جدید گروه های آموزشی در چهار حیطه آموزش، پژوهش، امور هیئت علمی و اجرایی و اداری مهم دانست و به اختصار درخصوص آنها توضیحاتی ارائه داد.

حیطه آموزش: توجه خاص به کارورزان و کارآموزان توجه به دغدغه های آنان و تقویت آموزش درمانگاهی، تدوین لاگ بوک های الکترونیک در تمامی رشته ها، تدوین برنامه آموزشی جمعی مانند گراند راندها، CPCها و ... و انتشار آن برروی وب سایت گروه، مستندسازی اطلاعات بالینی توسط دانشجویان و اعضای هیئت علمی، آموزش آبشاری با حضور دستیاران، توجه به آموزش مجازی و آزمونهای الکترونیکی، ارسال به موقع نمرات دانشجویان، حرکت در راستای سیاست های بین الملل برای پذیرش دانشجویان خارجی، انعکاس موارد انضباطی دانشجویان.

حیطه پژوهش: شرکت در کارگاه های پژوهشی ویژه دستیاران و اعضای هیئت علمی،  توجه به بانک اطلاعات پژوهشی اعضای هیئت علمی ، تقویت پروژه های چند منظوره ملی و بین المللی، جذب گرندها و بودجه های پژوهشی، معرفی توانمندی های گروه بر روی وب سایت به زبان فارسی و انگلیسی، همکاری بین بخشی گروه های پایه و بالینی، درج applicationدانشکده پزشکی در انتشارات پژوهشی، استفاده از تجهیزات آزمایشگاه جامع تحقیقاتی و آزمایشگاه مرکزی علوم پایه برا ی پروژه های تحقیقاتی، زمینه سازی برای استفاده همه اعضای هیئت علمی از مراکز تحقیقاتی برای فعالیت های پژوهشی.

حیطه امور هیئت علمی: استفاده از خرد جمعی و مشارکت تمامی اعضای گروه و تقسیم کار و استفاده از توان تمامی اعضا، ارتباط مستمر و نظارت بر روی عملکرد عضو هیئت علمی در تمام بخش های آموزشی، شناخت مشکلات و نیازهای تمامی بخش ها در مراکز تابعه، پیشگیری از رکود علمی، برنامه ریزی برای ارتقای افقی و عمودی اعضا، حضور درکارگاه های توانمند سازی، ارزشیابی مستمر اعضای هیئت علمی و ارائه بازخورد، برنامه ریزی برای اعلام نیازهای گروه برای سال آینده جهت جذب هیئت علمی در فراخوان.

حیطه اجرایی  و اداری: تشکیل منظم شورای گروه و انعکاس نیازهای گروه به دانشکده، شرکت در جلسات شورای مدیران گروه جهت تبادل نقطه نظرات و همکاری های بین گروهی، ارتباط موثر و پررنگ با روسای بخش های بالینی در مراکز و توجه به شرح وظایف آنان، تعامل با روسای بیمارستانها، معرفی تواناییهای گروه بر روی وب سایت.

دکتر صدوقی معاون آموزشی دانشگاه نیز در ادامه این نشست، ضمن ابراز خرسندی از اینکه این فرصت داده شد تا مدیران گروه جوان، تازه نفس و توانمند بتوانند در مسئولیت جدید توانایی های خود را بروز دهند و تغییرات نو انجام دهند ، احترام به پیشکسوتان گروه و بهره گیری از تجربیات و رهنمودهای آنان را در محیطی آرام و بدون تنش از ضروریات برشمرد.

وی ضمن یادآوری این موضوع که دانشگاه توانست در رنکینگ آموزشی رتبه اول را در میان دانشگاه های علوم پزشکی کشور به دست آورد و این مدیون زحمات اعضای هیئت علمی گروه ها است اظهار امیدواری کرد مدیران گروه های جدید در تربیت دانشجویان و جذب اعضای هیئت علمی در آینده دقت و توجه ویژه ای از خود نشان دهند.

گفتنی است در این نشست مدیران جدید گروه های آموزشی به بیان نقطه نظرات و دیدگاه های خود پرداختند و حکم ابلاغ مدیرگروهی از سوی ریاست دانشگاه به آنان اعطا شد.


٢٣:٠٨ - سه شنبه ٣٠ شهريور ١٣٩٥    /    عدد : ٣٦٣٣٢    /    تعداد نمایش : ٦١١٠


برای این خبر نظری ثبت نشده است
نظر شما
نام :
ايميل : 
*نظرات :
متن تصویر را وارد کنید:
 

خروج




پیوندهای مهم
پایگاه اطلاع رسانی مقام معظم رهبری
------------------------------------------
پایگاه اطلاع رسانی ریاست جمهوری
------------------------------------------
پایگاه اطلاع رسانی دولت
------------------------------------------
نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری
------------------------------------------
پایگاه اطلاع رسانی پلیس فتا
دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی، درمانی
شهید بهشــتی
آدرس : تهران - بزرگراه شهید چمران خیابان یــمن - خیابان شهید اعــرابی جنب بیمارستان آیت الله طالقانی

تلفن : 23871 - 021
پست الکترونیک : info@sbmu.ac.ir
© تمامی حقوق این سایت متعلق به دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی، درمانی شهید بهشتی می باشد.