جمعه ٢٨ ارديبهشت ١٤٠٣ - 
1 2 3 4
 
صفحه اصلي > آرشیو اخبار  


  چاپ        ارسال به دوست

بازدید معاون درمان وزارت بهداشت از پژوهشکده بیماریهای گوارش و کبد

 دکتر آقاجانی معاون درمان وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی  به همراه دکتر پیوندی رییس دانشگاه صبح شنبه از پژوهشکده بیماری های گوارش و کبد بازدید کردند.

این بازدید با حضور دکتر آقاجانی معاون درمان وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، دکتر پیوندی رییس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، دکتر رحمانی معاون درمان دانشگاه، دکتر صدوقی معاون آموزشی دانشگاه، دکتر محمدرضا زالی رییس پژوهشکده بیماری های گوارش و کبد، دکتر علیزاده رییس بیمارستان طالقانی و اعضای هیات علمی پژوهشکده بیماری های گوارش و کبد، به منظور ارزیابی توانمندی های پژوهشکده در حوزه تجهیزات و امکانات تحقیقاتی و درمانی صورت پذیرفت.

دکتر آقاجانی در این مراسم با اشاره میزان عفونتهای بیمارستانی در کشور گفت: متأسفانه چون فعلاً در کشور نظام ثبت عفونت بیمارستانی نداریم، آماری نیز از میزان شیوع عفونت بیمارستانی در دست نیست.

بنا به نظر دکتر آقاجانی مهم ترین اصل برای کنترل عفونت های بیمارستانی حرکت نظام سلامت در مسیرثبت دقیق، جامع و علمی عفونت ها است.

دکترآقاجانی گفت: متاسفانه به رغم توسعه مجموعه های بیمارستانی در کشور همچنان با چالش های متعدد در عفونت های بیمارستانی مواجه هستیم که در این راستا مهمترین مشکل ما ثبت عفونت است،تا نظام ثبت عفونت بیمارستانی نداشته باشیم مداخله برای کنترل آن نیز وجود نخواهد داشت.معاون درمان وزیر بهداشت با اشاره به آمار 5 تا ده درصدی جهانی میزان عفونت بیمارستانی با ذکر این سوال که آیا وضعیت بهداشتی بیمارستان های کشور از مراکز پیشرفته دنیا بهتر است؟،گفت:مسلما این گونه نیست. نظام ثبت دقیق عفونت های بیمارستانی حلقه گمشده نظام سلامت است و ما به نظام جامع مراقبت و پیشگیری از عفونت های بیمارستانی نیازداریم تا راهنماهای بالینی برای برخورد با این نوع عفونت ها را داشته باشیم.

وی در ادامه  با اشاره به ارایه خدمات در ٣ تیپ به بیماران سرطانی گفت: تیپ یک این خدمات مبتنی بر تشخیص، غربالگری و بررسی این بیماری در مناطق مختلف کشور است که عمده بار آن برعهده خانه‌های بهداشت است که تا ‌سال آینده تمامی این مراکز تشخیصی در سطح کشور راه‌اندازی و تمام اعتبارات این مرحله توسط وزارت بهداشت تامین می‌شود.
دکترآقاجانی با بیان این‌که تیپ ٢ و ٣ این طرح خدمات جامع سرطان را به بیماران ارایه می‌دهد، افزود: منظور از خدمات جامع سرطان، درمان، بستری، شیمی‌ درمانی، رادیوتراپی و جراحی است که در این بخش وزارت بهداشت با مشارکت بخش خصوصی این خدمات را به بیماران ارایه می‌دهد.

معاون درمان وزارت بهداشت در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به پتانسیل بالای پژوهشکده بیماریهای گوارش و کبد خاطرنشان کرد: در آینده با شکل گیری شبکه سرطان در کشور، پژوهشکده بیماریهای گوارش و کبد می تواند بازوی مناسبی برای شبکه سرطان کشور باشد.  

وی در خاتمه ضمن قدردانی از خدمات و همت والای مجموعه دانشگاه و پژوهشکده که در سطح کشور افتخار آمیز است گفت: دستاوردی که در آینده از این مرکز در نظام سلامت به جا خواهد ماند؛ توانایی در راستای کمک به ثبت و کاهش عفونت های بیمارستانی، ایجاد مسیری نو و جدید در درمان سرطان های دستگاه گوارش و کنترل اقدامات تشخیصی درمانی گوارش خواهد بود و اگر چنانچه در این حوزه ها تاثیر گذاری جدی داشته باشد شبکه گوارش کشور را تحت تاثیر قرار خواهد داد.

در ادامه این نشست دکتر پیوندی رییس دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی پژوهشکده بیماریهای گوارش و کبد دانشگاه را برای دانشگاه و نظام سلامت مرکزی امیدبخش دانست و گفت: این مرکز علمی فرا دانشگاهی نقطه اتکا و قوت مناسبی برای درمان، آموزش و پژوهش نظام سلامت کشور محسوب می شود.

دکتر پیوندی گفت:  این مرکز با رهبری دکتر زالی ضمن دارا بودن پتانسیل بالای گایدلان ها می تواند در نظام سلامت گامهای موثری را بردارد.

رییس دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی گفت: اگر چنانچه بخواهیم کار نو و جدیدی را در نظام سلامت بعنوان ایده خاصی مطرح کنیم لازم است امکانات و تجهیزات مورد نیاز را نیز دراختیار مراکز تحقیقاتی قرار دهیم.

وی در ادامه حمایت های بیشتر وزارت بهداشت را در راستای تامین تجهیزات این مرکز خواستار شد.

دکتر پبوندی خاطرنشان کرد: دانشگاه بعنوان جزئی از نظام سلامت موظف است بیماران را در داخل سیستم پذیرش کند، این پژوهشکده با توجه به پتانسیل بالایی که در اختیار دارد می تواند به بیماران داخل و یا ارجاع شده خارج از دانشگاه خدمات ارزنده ای را ارائه دهد.

دکتر صدوقی معاون آموزشی دانشگاه در ادامه این نشست توضیحاتی را پیرامون فعالیت های درمانی، آموزشی و پژوهشی اعضای هیات علمی ارائه داد.

در ابتدای این بازدید دکتر زالی رئیس پژوهشکده به معرفی بخش‌های مختلف درمانگاهی اعم از آندوسکوپی، کولونوسکوپی و درمانگاه‌های فوق‌تخصصی پرداخت.

وی ضمن اعلام آمادگی این پژوهشکده در راستای برگزاری دوره‌های آموزشی ویژه متخصصان و علاقمندان گفت: با توجه به بستر به وجود آمده و هماهنگی‌های لازم بین علوم پایه و علوم بالینی این پژوهشکده توانایی انجام اولویت‌های مد نظر معاونت درمان وزارت بهداشت و دانشگاه را داراست.

معاون درمان وزات بهداشت، رییس دانشگاه، معاونان دانشگاه، رئیس پژوهشکده و هیات همراه در پایان جلسه از بخش های مختلف پژوهشکده بیماری های گوارش و کبد بازدید بعمل آوردند.

       


١٢:٢٢ - يکشنبه ٢٤ مرداد ١٣٩٥    /    عدد : ٣٤٩٠٢    /    تعداد نمایش : ٥٢٩٧


برای این خبر نظری ثبت نشده است
نظر شما
نام :
ايميل : 
*نظرات :
متن تصویر را وارد کنید:
 

خروج




پیوندهای مهم
پایگاه اطلاع رسانی مقام معظم رهبری
------------------------------------------
پایگاه اطلاع رسانی ریاست جمهوری
------------------------------------------
پایگاه اطلاع رسانی دولت
------------------------------------------
نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری
------------------------------------------
پایگاه اطلاع رسانی پلیس فتا
دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی، درمانی
شهید بهشــتی
آدرس : تهران - بزرگراه شهید چمران خیابان یــمن - خیابان شهید اعــرابی جنب بیمارستان آیت الله طالقانی

تلفن : 23871 - 021
پست الکترونیک : info@sbmu.ac.ir
© تمامی حقوق این سایت متعلق به دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی، درمانی شهید بهشتی می باشد.